eCarExpo 2019/2020 – GBG/STH/CPH/OSL

ecarexpo2019_001

eCar Expo – det laddade mötet med framtidens fordon – live!

Nyfikenheten för omställningen till ny teknik i trafiken växer i rekordfart och allt fler har redan köpt sin sista bil som drivs av fossil energi. eCar Expo samlar huvuddelen av marknadens alla laddbara bilar under ett enda tak, och kompletterar med det senaste i laddteknik och elförsörjning. Här får du som besökare en samlad bild av marknaden, och kan dessutom provköra flera av marknadens elbilar. Dessutom finns en rad utställare med elektriska motorcyklar, elcyklar, skotrar och lekfordon på plats. Ett besök på eCar Expo – ett nyttigt nöje för familjen i framkant.

http://ecarexpo.se/

ecarexpo2019_002

eCarExpo i Danmark…..

ecarexpo2019_003

Bilder och mer info kommer snart.

Keep charge those batteries 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *